Onze werkwijze is als volgt: onze ladderliftwagen wordt geplaatst op de gewenste locatie en deze wordt dan vervolgens door u gebruikt om uw goederen op te tillen, bediening van het lift gebeurt door ons personeel. U wordt per uur aangerekend. Wij rekenen geen verborgen kosten aan, onze ladderlift service kan je altijd inhuren voor 50,- euro per uur exclusief btw.

Scope van onze service

Onze service bestaat uit het verhuren van onze ladderlift wagens, het opstellen van het ladderlift tot aan uw raam of balkon en het bedienen van het ladderliftwagen, standaard is er geen assistentie inbegrepen, maar onze operator kan toch eventueel een handje helpen.

Tijdens de service

Onze personeel bedient het ladderlift wagen, en helpt je bij het ‘juist plaatsen’ van uw goederen op het lift. Wij raden u aan om 1 persoon beneden bij het wagen klaar te hebben en 1 persoon boven aan het venster. Liefst iemand zonder hoogtevrees.

Heeft u toevallig geen helpers ter beschikking? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen uiteraard voor een vlotte, snelle ladderlift service want uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste.

Na de service

Wanneer uw goederen opgetild zijn en je tevreden bent met de service. Kan je met onze personeel afrekenen.
Betalen doe je steeds cash.